DESPRE NOI

Transalkim RO este o companie privată, cu capital integral autohton, ce desfășoară activități profesionale de transport rutier atât internațional, cât și intern de orice tip de marfă, în siguranță și la timp, printr-o rețea globală de parteneri, având posibilitatea de a livra mărfurile în sistem ”door-to-door”.

MISIUNEA COMPANIEI

Indiferent dacă este vorba de transporturi individuale sau în regim de grupaj, misiunea noastră este de a vă menține LIDERI DE PIAȚĂ.

Acesta misiune se reflectă atât prin capacitatea de a oferi soluții imediate, prin adaptarea și abordarea profesională ca răspuns la nevoile indicate de clienți, prin asigurarea livrării cu grija maximă față de bunuri, cât și prin politica de prețuri flexibilă pentru o colaborare pe termen lung reciproc avantajoasă.

EXPEDIEREA MĂRFURILOR

Livrarea produselor se poate face în intervalul acceptat conform comenzii de transport și din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de plată). Termenul de procesare a comenzii este cu efect imediat.

VALORILE COMPANIEI

SIGURANȚĂ

Mărfurile dumneavoastră sunt în deplină siguranță cu Transalkim RO pe tot parcursul procesului de derulare al transportului. Acestea sunt asigurate conform Convenției Internaționale de la Geneva – sub asigurare CMR. De asemenea, le cerere, vă putem pune la dispoziție și asigurări suplimentare asupra mărfurilor.

ÎNCREDERE

Transalkim RO prin paleta de servicii de calitate și tarife corecte, a primit votul de încredere din partea clienților, iar acestea se pot confirma prin recenziile primite din partea acestora.

PROFESIONALISM

Activitatea îndelungată, ne-a adus și am acumulat cantitatea de cunoștinte necesare, care au contribuit la experiența și profesionalismul echipei noastre în domeniul transporturilor.

Dacă ai un vis urmează-l! Cred cu tărie că putem ajunge acolo unde trebuie să ajungem, când trebuie și cu cine trebuie!

Martin Anicuta

CEO, Transalkim RO SRL

TRANSPORT RUTIER INTERN

Prin serviciul de transport intern mărfurilor, vă punem la dispoziție soluții optimizate și rentabile pentru livrarea mărfurilor către destinația finală aleasă de clienții dumneavoastră, pe întreg teritoriul României, cu timp de livrare între 24-48 ore, în funcție de destinație.

TRANSPORT RUTIER INTERNAȚIONAL

Datorită experienței dobândite în domeniul serviciilor de transport rutier internațional de mărfuri, indiferent de tipul de bunuri sau de traseul solicitat, suntem partenerul potrivit în asigurarea transporturilor în Uniunea Europeană și în afara ei.