• TRANSALKIM RO SRL
  • SEDIU: Strada Huşi, Nr 4, Bl B35, Sc 3, Etaj 1, Ap. 40, sector 3, Bucureşti Cod 041483
  • Telefon: 0740804868
  • Email: sales@transalkim.ro

Expeditie si livrare
Livrarea produselor se poate face in interval acceptat conform comenzii de transport si din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Termenul de procesare a comenzii este cu efect imediat.

Costurile de transport
Pot varia in functie de distanta parcursa (km), de greutatea bruta, dimensiunea paletului/coletului, tipul marfii (ADR sau non ADR, perisabila, agabaritica, stivuibila sau nestivuibila).

Cum platesc?
Plata se poate face:

  • client nou: plata inainte de descarcare marfii
  • client Transalkim: conform contract / comanda

Modificari ulterioare de pret
Pentru modificarile ulterioare de pret ce tin in totalitate de marfurile reale incarcate (volum: cbm/ldm, tipul marfii ADR/non ADR, stivuibil/nestivuibil, greutate reala bruta), Transalkim RO SRL poate sa-si rezerve dreptul in cazul, in care clientul nu este de acord cu noul pret, de a refuza onorarea comenzii si livrarea marfurilor, daca modificarea de pret este disproportionata in raport cu pretul real al serviciului si aplicarea unui cost denumit ”colectare ratata”. Acesta este stabilit, in functie de mai multi parametrii precum: distanta dislocarii camionului in vederea colectarii marfii, cat si volumul/spatiul rezervat pe camion.

Legea aplicabila
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul, in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.