Transport aerian si maritim

Transport aerian

Casa de expediții Transalkim RO SRL, printr-o rețea globală de parteneri, vă pune la dispoziție și serviciul de transport aerian, cu livrarea mărfurilor door-to-door și asigurarea de consiliere pe tot parcursul procesului de transport (i.e. asistență vamală, asigurare suplimentară marfă, consiliere în caz de nelămuriri privind prevederile internaţionale de siguranţă, etc).

Transportul aerian reprezintă soluția ideală pentru cei care trebuie să transporte mărfuri pe distanțe lungi și într-un timp scurt în orice locație din lume.

Printre destinațiile acoperite enumerăm: China, India, USA și altele.

Transport maritim

Transporturile pe distanțe lungi, nu înseamnă numai livrarea acestora la destinație, dar și eficientizarea costului…iar, dacă nu necesită un timp scurt de tranzit – atunci, reducerea costului devine prioritară!

Prin intermediul partenerilor noștri de pe întregul glob, mărfurile Dvs. pot ajunge cu ușurință la destinația finală via transport maritim, în regim FCL (transport container complet) sau LCL (transport într-un container în regim de grupaj), având o vastă experiență în expedierea tuturor tipurilor de bunuri industriale și de consum.

Cursele constante și eficiente garantează că transporturile Dvs. maritime de mărfuri vor ajunge întotdeauna la clienți atunci când trebuie.

Transalkim RO, prin serviciul de transport aerian si maritim, vă pune la dispoziție soluții optimizate și rentabile pentru livrarea mărfurilor la destinația finală către clienții dumneavoastră.

TRANSPORT RUTIER INTERNATIONAL

Prin serviciul de transport rutier internațional, realizăm transportul cu destinații internaționale de mărfuri intracomunitare / extracomunitare. Colaborăm cu transportatori și parteneri calificați și certificați pentru a livra mărfurile în condiții optime.

TRANSPORT INTERMODAL

Dorim să lucrăm împreună la măsurile de îmbunătățire a calității mediului înconjurător, prin conștientizarea și formarea unei atitudini pozitive și a implicării active, astfel încât transporturile organizate să fie efectuate în mod sustenabil și ecologic.